Fjorden Cowboys feber

I kveld kl 22.30 på Tv 2 Zebra braka da laus med Fjorden Cowboys igjen. Nåke eg har gleda meg lenge te, då han godeste Lothepus er for meg ei stor inspirasjonskjelda.

Som mange av dåke har fått med dåke, har me nylig lagt ut ein ny Tysnesfestfilm. For dåke som ikkje har da, så bør dåke gå innpå her og sjekka da ut. I den anledning hadde me tilgong på et aldri så lite “slow-mo” kamera te eit par tusen krone, som me fekk leika oss litt med. Og e da nåke eg lika, e da nye dupeditta. Da e nåke kjerringo ofta får erfara, då eg jedna ikkje e tilgjengelig på nåke tima. Så når eg no hadde tilgong  på ditta kameraet, kunne eg kje la sjansen gå frå meg te å laga ein liten FC inspirert filmsnutt. Ein liten/stor takk te Joar, Øystein og Anne Marie, for filming og redigering. Når eg no ettekvart har blitt ganske så høg på meg sjøl, e da greit å ha folk te sånt så eg kan gjera da eg gjer best, nemlig ligga strak ut på sofaen med eit glas og fjorden cowboys på tv. Skål.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *