Då va me i gong

Ette fleire månada med svært lite jobbing og lav motivasjon, har eg endelig tatt steget med å publisera denna sokalla bloggen. Da blir nok ikkje full update endo, då eg fortsatt ikkje har nåke særlig te liv, men da e nå greit å komma i gong, så kansje ideane kjem ettekvart. Hovedsaklig så trur eg at eg kjem te å skriva om ideane mine rundt desse ymse filmane så eg lage, men har ikkje heilt plan på da endo. To be continued..

Denna gongen tenkte eg at eg sku begynna med ein liten filmsnutt om kor lite glamorøst detta så eg holde på med e, og kor mykje tid da går med i forhold te da som kjeme ut. Uansett, så syns eg da e fryktelig moro å holda på med, sjøl om da ikkje alltid ser sånn ut. Her e nå ein liten time-laps og sånt, med alt arbeidet som ligge bak den “Miley Cyrus” videoen. Enjoy.

 

One thought on “Då va me i gong”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *